Als zorgverlener speelt uw voertuig een essentiële rol in uw profesionele verplaatsingen. Een goede verzekering is daarom noodzakelijk.

Onze prioriteit is om het juiste product voor u te vinden met de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook om er te zijn en uw belangen te verdedigen in het geval van een schadegeval. Dit is al meer dan 40 jaar onze roeping.

Burgerlijke aansprakelijkheid

In België is de BA-verzekering wettelijk verplicht zodra u de weg op wilt. Het is de onmisbare verzekering voor uw voertuig. Het dekt alle schade die aan derden wordt toegebracht, zowel persoonlijk letsel als materiële schade.

Mini – omnium

Met de mini-omnium is uw voertuig in de volgende gevallen beschermd zonder vrijstelling:

  • Diefstal of schade door poging tot diefstal
  • Brand: inclusief explosie, bliksem en kortsluiting in het elektrische systeem van uw voertuig.
  • Glasbreuk: inclusief glazen dak, maar in de meeste gevallen exclusief breuk van koplampen en spiegels.
  • Natuurkracht: storm, hagel, bliksem, overstroming, aardbeving enz.
  • Aanraking met dieren

Full-omnium

Met de full omnium krijgt u een volledige dekking. Ter uitbreiding van de mini-omnium bent u eveneens gedekt voor:

  • Ongeval in fout
  • Vandalisme

Rechtsbijstand

De rechtsbijstand is de essentiële aanvulling op de Burgerlijke aansprakelijkheid. Met deze dekking kunt u uw belangen verdedigen in geval van een juridisch conflict met betrekking tot uw voertuig. Het dekt de kosten van uw juridische verdediging, administratieve tot juridische kosten, inclusief kosten en honoraria van de advocaat van uw keuze. Zonder deze waarborg kunnen wij uw belangen niet verdedigen. Bv. met een buitenlandse aansprakelijke derde partij, een civiele procedure, een strafrechtelijke vervolging of voor een contractueel geschil met betrekking tot uw voertuig (geschil met carrosseriebouwer, met autowasserette, etc.).

Bestuurdersverzekering

Een op de twee Belgische bestuurders gelooft dat hun BA- auto hen altijd zal vergoeden voor verwondingen in geval van een ongeval. Helaas is dit niet het geval. Een zonnestraal die u verblindt, een dier dat plots oversteekt, aquaplaning. Bij een ongeval in fout of zonder dat er een derde partij in fout is, bent u de enige die niet vergoed wordt voor uw verwondingen door uw autoaansprakelijkheidsverzekering. De Driver Safety Guarantee maakt een einde aan deze situatie. Of u nu achter het stuur zit, uw autokoffer aan het laden of lossen bent of je stopt om een band te wisselen.

Bijstand

Voertuigbijstand garandeert u een pechservice ter plaatse of het slepen van uw voertuig na pech of ongeval, evenals het ter beschikking stellen van een vervangvoertuig. Het doel is om de immobilisatie van het voertuig zowel in België als in het buitenland snel en efficiënt te verhelpen. Bijvoorbeeld bij ongeval, verkeerd tanken, een lekke band, een defecte batterij of een elektronisch probleem.